Nominaties halve finalisten 2024 bekend

Met trots kondigt de vakjury van de Jonge Ondernemersprijs de acht getalenteerde ondernemers aan die zijn geselecteerd als halvefinalisten voor de editie van 2024. Deze veelbelovende ondernemers brengen hun innovatieve ideeën een stap dichter bij de finaleshow, die op 28 november 2024 zal plaatsvinden.

Na een zorgvuldige selectie uit talloze inzendingen, zijn de genomineerden voor de halve finale:

Menno Fokkema – DataNorth AI
Lorraine Luchjenbroers – Vital Solutions
Robbert Lodewijks – HULO
Mike Vos – Houtwerk Drenthe
Stan Duin – VintageMasters
Virgil Swagemakers – Innosend
Stefan Visser – Restaurant STEEF
Jan-Jaap Plaizier – Chocolade Bezorgd

De halvefinalisten zullen deelnemen aan een inspirerend en leerzaam traject, bestaande uit:

Scan door Deloitte: Het eerstvolgende onderdeel van het traject is een bedrijfsanalyse uitgevoerd door Deloitte. Op korte termijn zal er een scan van elk bedrijf worden doorgevoerd.
Videopitch: In deze ronde presenteren de acht halvefinalisten hun ondernemingen via een videopitch. Deze pitches zijn een belangrijk onderdeel van het beoordelingsproces door het jurypanel.
Bustour: De iconische bustour van de Jonge Ondernemersprijs, een dag boordevol jong ondernemerschap, geeft de halvefinalisten de kans om hun vaardigheden te tonen en te verfijnen.

Ook zullen de halvefinalisten de spannende “Shark Tank” ervaren, waar het jurypanel de kandidaten kritische vragen zal stellen.

Namens het bestuur, de jury en alle sponsoren feliciteren wij de halvefinalisten van harte met hun nominatie en wensen hen veel succes in de volgende ronde!