Marieke de Boer – Winnaar JOP 2022

ASSEN – Ondernemer Marieke de Boer van IMPACD Boats heeft de Jonge Ondernemersprijs 2022 gewonnen. Dit is gisteren bekend gemaakt tijdens de finaleshow in De Nieuwe Kolk in Assen.

Elk jaar strijden jonge ondernemers uit Friesland, Groningen en Drenthe voor de felbegeerde award. Aan de award hangen extra prijzen, zoals een exclusieve masterclass ter waarde van € 4.000,-, een adviestraject van Flinc, een lidmaatschap van JNO, een advertentiepagina van Mediahuis, en natuurlijk eeuwige roem. Naast de winnaar van dit jaar maakten Buck van der Weerd van E-Bike Friesland (Friesland) en David Holwerda van Reconcept (Groningen) kans op de titel.

De jury, bestaande uit zakelijke professionals, heeft de winnaar geselecteerd op basis van de videopitch, SharkTank, scans door Deloitte en bedrijfsbezoeken.

“Marieke de Boer heeft zich bewezen met IMPACD Boats door te kiezen voor absolute duurzaamheid, innovatie en ondernemers skills. Dit uit zich in het bijzonder gave product IMPACD Boats‘’. Aldus Jan-Harmen Akkerman, jurylid van de JOP.

Onderdeel van het JOP traject is je bedrijf presenteren door middel van een video pitch.