Inschrijving Jonge Ondernemersprijs 2024 geopend

Inschrijving Jonge Ondernemersprijs van het Noorden is geopend.
Ondernemers uit Drenthe, Friesland en Groningen kunnen zich vanaf nu inschrijven voor deze uitdagende wedstrijd.
Het initiatief wordt mogelijk gemaakt door de steun van diverse bedrijven, gemeenten en provincies in de regio, biedt een uniek podium voor jonge ondernemers om zich te profileren, successen te vieren en hun stempel te drukken op de bloeiende zakelijke gemeenschap van het Noorden.

Met een geschiedenis van meer dan 20 jaar biedt Stichting De Jonge Ondernemingsprijs (JOP) een solide platform voor jonge, succesvolle ondernemers. De stichting is ervan overtuigd dat het bieden van een podium aan deze ondernemers een inspirerend en ondernemend effect heeft op heel Noord-Nederland.

Het aantal startende jonge ondernemers groeit jaarlijks. Dit is van cruciaal belang voor de (regionale) economische ontwikkeling. Om deze ondernemers zichtbaarheid te geven en hen in staat te stellen krachtiger in de markt te staan, brengt de JOP bedrijven, instanties en jonge ondernemers samen door middel van een relevant netwerk en platform voor jong ondernemerschap.

Naast de kans op waardevolle zichtbaarheid biedt deelname aan de JOP ook een leerzame ervaring. Een van de hoogst gewaardeerde elementen van de competitie is de bustour, waarin de 8 halve finalisten door de provincies Drenthe, Groningen en Friesland reizen. Elke provincie presenteert nieuwe uitdagingen, waardoor de halve finalisten niet alleen elkaar beter leren kennen, maar ook sponsoren de mogelijkheid krijgen om de ondernemers van dichtbij mee te maken in bijzondere situaties.

Ben of ken jij een gedreven jonge ondernemer met een bloeiend bedrijf of een inspirerende visie?
Meld jezelf aan of nomineer een ander via: www.jongeondernemersprijs.nl/inschrijven