Bekendmaking winnaar de Jonge Ondernemersprijs 2023

De winnaar van de jonge ondernemersprijs 2023 is bekend! Ondernemer Marc Tuinier van NUWA Innovation heeft de Jonge Ondernemersprijs 2023 gewonnen. Dit is afgelopen donderdagavond bekend gemaakt tijdens de finaleshow in Post Plaza Grand Café in Leeuwarden.

Elk jaar strijden jonge ondernemers uit Friesland, Groningen en Drenthe voor de felbegeerde award.

Aan de award hangen extra prijzen, zoals een exclusieve masterclass ter waarde van € 4.000,-, een adviestraject van Flinc, een lidmaatschap van JNO, een advertentiepagina van Mediahuis en natuurlijk eeuwige roem.

Naast de winnaar van dit jaar maakten Hilco Boerlage van Memory Lab (Groningen) en Nick van den Pol van Het Ambacht Ruinerwold (Drenthe) kans op de titel.
De jury, bestaande uit zakelijke professionals, heeft de winnaar geselecteerd op basis van de videopitch, SharkTank, scans door Deloitte en bedrijfsbezoeken.

Marc Tuinier – NUWA Innovation: “Het is niet alleen mooi dat we alleen zelf trots zijn op ons werk wat we doen, maar ook dat we van buitenaf gewaardeerd worden #grateful‘’.

Binnenkort gaat het bestuur het JOP-traject van 2023 evalueren. Heb je feedbackpunten voor ons? Dan horen we dat graag. Dit nemen we mee voor de volgende editie.

Daarnaast zijn de inschrijvingen voor JOP 2024 alweer geopend! → Meld jezelf óf iemand anders aan!